Mindset met tieners (6 uren)

Tiener zijn valt vaak niet mee. De overstap naar de middelbare school, de beginnende puberteit… zaken die vaak niet bevorderend zijn voor hun leermotivatie. Gelukkig kunnen we juist deze doelgroep ondersteunen door hen te leren denken en handelen vanuit een groeimindset. Het Werkboek Lef heeft hier bij heel veel tieners al aan bijgedragen.

Deze training helpt je het Werkboek Lef zo effectief mogelijk in te zetten. Je krijgt theoretische achtergronden en aanvullende werkvormen rondom de mindsettheorie en daaraan gerelateerde onderwerpen zoals het aangaan van uitdagingen, je comfortzone en lefzone, faalervaringen, leerprocessen, breinologie, doorzettingsvermogen, strategieën, leerkuilen en groeidenken. Daarnaast kijk je naar je eigen mindset en ontdek je hoe je de omgeving van de tiener optimaal kunt betrekken bij de begeleiding die je biedt.

We gaan er tijdens de training vanuit dat je het Werkboek Lef hebt/kent en dat je in de basis bekend bent met de mindsettheorie van Carol Dweck.

  • Geschikt voor

    Voor iedereen die werkt met het Werkboek Lef voor tieners

  • Trainers

    René Lous

  • Tijd

    6 uren

 

Enkele reacties van eerdere deelnemers:

“Veel praktische tips om mindset bij tieners toe te passen.”

“Ik kan nu nog beter aan de slag met het Werkboek Lef. Bedankt René!”

“Wat een heerlijk positieve kijk op kinderen!”

*Trainingen gaan door bij minimaal 6 deelnemers. Inschrijvingen kunnen tot 8 weken voorafgaand aan de training kosteloos worden geannuleerd. Bij annuleringen tussen de 4 en 8 weken voorafgaand aan de training wordt de helft van het aankoopbedrag teruggestort. Bij annuleringen binnen 4 weken voorafgaand aan de training is restitutie van het aankoopbedrag helaas niet mogelijk. Alle trainingen van Het TalentenLab zijn op HBO-niveau en er wordt van de deelnemers aan deze training minimaal een MBO denk- of werkniveau verondersteld. De studiebelasting bestaat uit 6 uren per trainingsdag (aanwezigheid) of 3 uren per trainingsmiddag, plus 4 uren voor zelfstudie bij meerdaagse trainingen. Na afloop van de training ontvangen deelnemers naslagwerk via e-mail en kunnen zij een certificaat van deelname opvragen. Er hoeven geen studiematerialen te worden aangeschaft. Vrijstellingen en/of speciale voorwaarden zijn niet van toepassing. Het copyright en het eigendomsrecht van het cursusmateriaal berust bij Het TalentenLab.

Bekijk hier ons volledige trainigsaanbod