VERHUUR

Sinds 1 november 2020 zit Het TalentenLab in een prachtig nieuw pand aan de Mathenessestraat 53c in Breda. Ons pand heeft 5 coachings- en trainingsruimtes, een centrale wachtruimte en een gezamenlijke keuken en berging.

Op dit moment hebben we 1 coachings/praktijkruimte van 18 m2 te huur. Deze lichte ruimte is basaal ingericht: grote tafel met 4 stoelen, kast en zitje met 2 fauteuils. De ruimte is voor 1 tot 4 (vaste) dagen beschikbaar. De kosten komen op €80,- per vaste dag per maand. Dit bedrag is excl. 21% btw en incl. eigen bergruimte, wifi, schoonmaak, gas/water/licht en gebruik van de gezamenlijke ruimtes. HIER vind je een aantal foto’s.

Ook verhuren wij onze huiselijke trainingsruimte (40 m2) per uur, dag of dagdeel. Deze ruimte is voorzien van een beamer, 4 grote tafels, 14 stoelen en een zitje. De kosten komen op €70,- per uur, €200,- per dagdeel of €375,- per dag. Deze bedragen zijn excl. 21% btw en incl. gebruik van wifi, koffie/thee/koekjes en gezamenlijke ruimtes. HIER vind je een aantal foto’s.

Interesse? Neem contact met ons op via floor@hettalentenlab.nl.