COACHING KINDEREN & TIENERS

Er zijn kinderen en tieners die uitdagingen op school met veel plezier aangaan, die hard werken voor goede resultaten en die zich niet uit het veld laten slaan door tegenslagen, zoals onvoldoendes. Er zijn echter ook kinderen die het liefst alleen gemakkelijke opdrachten doen en die zich dom voelen wanneer ze hard moeten werken om iets onder de knie te krijgen. Vaak is hun motivatie voor school en leren daardoor niet optimaal.

Wat blijkt? De manier waarop kinderen hun intelligentie en mogelijkheden zien (hun mindset), is van grote invloed op de groei die ze doormaken. Een vaste mindset belemmert ontwikkeling. Een groeimindset zorgt voor motivatie en doorzettingsvermogen en is onmisbaar voor het ontplooien van talenten.

Het TalentenLab helpt kinderen en tieners bij het leren denken en handelen vanuit een groeimindset. We doen dit via coachingssessies en de lessen uit het Werkboek Mindset of het Werkboek Lef. Onze begeleiding komt binnen de regio West-Brabant Oost in aanmerking voor vergoeding.